psykots psyke

2009-09-07 @ 19:47:53
Börjar må bättre mentalt. Har väl accepterat situationen. Men det gör ju inte så att man trivs bättre..
Men det e livets hårda läxa, nu e man en tjurig o trång synt sate igen..
Hatar allt o kastar skit på alla man ser.
Så man är en i mängden uppe på pressarna.

jag ska fatta mig kort i dag.. ska snart lägga mig, sjukt trött.. I dag har man fixat lite med bilen, varit på besiktningen o tagit bort 2:an, sen så har jag kollat upp lite över min ej fungerande ABS.
Så väntar på att tony ska höra av sig angående den. Hoppas att det är de felet jag tror.
Annars e det lugnt.. PIMPADE min nya cykel i dag, lägger upp lite bilder nån dag.. Orkar inte nu ;P

Annars då, Hmmmm.. va ut o kolla lite på nätet o såg att en vän hade funnit kärleken, det va ju kul ! alltid lika kul när folk finner den.. Men över en helg? ja, en del blir bitten fort.. Eller vad man ska säga.

Skit samma.. jag ska inte vara bitter, jag har min dröm flicka. synd bara att jag missa chansen.. Men jag väntar o hoppas på att det ska komma fler chanser för oss..
Men hon är ju medveten om vad jag känner för henne. Så bollen ligger ju i hennes händer kan man säga..

Ciao !

Lördag o Söndag !

2009-09-06 @ 18:28:40
Hallå ni få men trogna läsare, Helgen har varit lugn. Har nästan överdoserat på familjetid. Men det e alltid lika trevligt.
jag inhandlade en postcykel i fredags, Som min kära mor va o hämta åt mig. Så när jag slutade jobbet vid 20.15 så va jag upp till mamma för att kolla på den, o kom fram till att det skulle inte funka att ha den blå.
Så till lördagen då jag va upp för att fixa bilen efter att jag vart stoppad av polisen o dom gav mig en två pga mina positionsljus, så passa jag på att köpa lite slippapper o svart färg o fixa till cykeln med.
Så jag spenderade lördagen med att plocka ner bilen o fixa positionsljusen, o sen gick jag på o fixade skyltbelysningen med, o under tiden så hjälpte min snälla syster mig att slipa på cykeln.
lördagen tog slut o så gjorde dagsljuset. så bilen fick bli kvar hos mor över natten.
O jag låna brors toyota hem till sandviken. Så jag passa på att köra ner min gamla militärcykel till björn, eftersom han skulle ta över den. 
allt gick jätte bra tills jag kom till jäderfors. Då tappa jag både cykel o cykelställ efter vägen.
O ett stort gnistregn vart efter bilen. Som tur va vart det ingen skada på cykeln. för den gled på stället efter asfalten. Dom visste hur man byggde cyklar dom gamla militärerna.. :P hållbara saker ! 
 
Så resten av lördagen spenderade jag hemma, o vart en tidig kväller, tror jag kom i säng vid strax efter 21,  o vakna till en sväng vid 24.

Sen kom sara förbi o väckte mig vid runt 3, o skulle ha skjuts hem. så det va bara att palla sig upp o köra hon o nån vän hem.
Eftersom jag hade lovat bort denna tjänst åt dem. Sen så lär jag ju berätta att jag spenderade näst intill hela natten med att messa med fröken Ehlina. Som tydligen va i gävle o festa, hade åkt från västerås för att supa..
Så då ville hon att jag skulle ha efterfest.. HELT TOKIG !
Jag som inte änns dricker, (för tillfället iaf) Så jag skulle hålla med efterfest o sovplatser för tre fulla o hyper laddade västerås flickor. Det va inte jag nå sugen på..
Ehlina själv= Ja, Ehlina med fler = Nej, tänk på att jag e blyg.. speciellt när man inte har städat innan..
så jag tror jag kom i säng vid runt 4 igen. så sov jag fram till kl 11, Sen gav jag o syrran oss upp till järbo igen. Så nu Söndag har jag fixat det sista med bilen o sen montera vi ihop cykeln efter vi lackat den. O så va vi till ockelbo på loppis.
Så nu sitter jag hemma med en ny lackad cykel i bon, o en bil med fungerande lampor.
Så nu ska jag ta mig en soppa o kolla på lite film.
Sen får jag se vad som händer senare.

Kom med lite frågor..

Utgifter..

2009-09-03 @ 11:57:32
Kom precis hem i från gävle, vart stoppad av polisen  ! snacka mig ur böter för 2800 kr  så jag va nöjd spela dum bara. eller rättare sagt, jag va mig själv.. dom skulle böt fälla mig för att det gick lige för fort plus att jag inte hade fixat mina positions ljus fram på bilen, sen jag fick påpekning på besiktningen. O eftersom jag visste om att jag inte hade fungerande positions ljus så spela jag bara dum o lätt poliserna testa o vrida om o justera på ljusmanuvreringen. Så det sista polisen sa åt mig innan han gav mig körkortet va, Jag märker att du inte e så hemma på bilar. o att det räddar dig denna gång i från böter men jag uppmanar dig att ta kontakt med en verkstad i dag o fixa ljusen. HAHA asg.. o då e jag utbildad bilmekaniker, bara det. att jag e en förbannat lat sådan.. så det får vänta.. Jag tänker inte skruva nå bil.

Sen efter den förseningen så va jag upp på länsstyrelsen med dom sista papperna inför mc kortet.. så dom skulle återgärda det dom gjort fel o återkomma till mig senare idag.

Sen va jag ner på musikbörsen o kolla på gitarrer, Sluta med att jag satt mig o testa en cort.. så underbart skön gitarr o spela på .. HELT SJUKT !
plus att den va vacker som en sommardag. så det va ju bara o handla de..
så där kom man hem med en ny akistisk.
gav 3500kr o den kosta 6800kr så jag känner att jag gjorde en bra affär.. för om man säger så som flickor gör.. så tjäna jag ju pengar på att inte behöva betal nå böter. så då hade jag ju 2800kr o spendera, så man kan ju säga att jag gav 700 kr för gitarren. o det e ju bra.. eller?



skor

2009-09-03 @ 08:46:04
p.s, fick mina skor igår.. fan så läckra, lite hård lädret än.. men det går man till... d.s

weekend

2009-09-03 @ 08:44:32

¨
Det vore gött !  !

Komma bort !?

2009-09-03 @ 08:42:53

nu sitter jag här tidigt som fan på morgonen, pissnödig o med grus i ögonen o vill bara försvinna.. O så vart jag o tänka på hur skönt o framför allt hur trevligt det skulle vara med en weekend till london. bara få komma bort ett tag. hoppas att det finns nån till där ute som skulle vara sugen på detta.. isf, hör gärna av dig..


Idag då, ja i dag ska jag in till gävle med dom sista papperna inför mc kortet.. va o fick en synundersökning i går, ut av vackra sofie wall. Hon e fortfarande lika breath taking som alltid.. sen så va jag o tog en fika med sara på stan o snacka gammal god tid.. Men det va inte det som va orsaken till vårat möte, utan det va för att jag skulle presentera lite idéer till henne. Så hon kan hjälpa mig med att rita upp en tatuering.

Så jag hoppas att hon lyckas få ner det på bild, eftersom inte jag fick det.. Jag e för kräsen på mitt egna ritande.

så nu sitter man här in lindad i ett täcke o snackar skit med Jaque, o ska väl snart slänga mig in i duschen o göra mig klar för Gävle.

Tror även jag ska passa på att gå in på musikbörsen o kolla på en ny gitarr..

just ja, sen så körde jag ju igång på sopporna igår igen.. siktar på att köra en månad till för att tappa ner till min start vikt.. sen ska jag börja styrketräna "ÄNTLIGEN" o ta lite ful piller så musklerna kommer fort.. :P


Men men nu ska jag gå o pissa innan det blir en olycka


Min dammsugare o skor.

2009-09-01 @ 00:02:40


RSS 2.0