Hmmm...

2010-07-26 @ 07:47:16
Dissad av tre på tre dagar.. Det e fan inget bra tecken.. Vågar fan inte ta kontakt med nån flicka på ett par dagar nu..
För om det fortsätter i det här tempot så e jag snart utan kvinnliga bekanta..
Men tack för den här tiden

H.S
J.F
L.S

Långt i mellan gångerna,..

2010-07-26 @ 05:17:10
Vi har nu supit 7 dagar i rad. Jag e sliten men skulle lätt kunna fortsätta. Knekten har sovit hemma hos mig i helgen.
Mitt liv känns som det håller på att spåra ut, jag gör inget annat än att super o äter dålig mat.. Vet inte vad som har hänt med mitt gamla jag. Men det finns inga spår kvar av den personen.
Jag har lovat mig att jag ska ändra på mina vanor.. Inte sluta helt men jag måste komma in i fas igen.
Men tillbaka till helgen. Träffade än av sandvikens vackraste varelser i lördags, hon gjorde oss sällskap på en sluten liten efterfest.
vi fick chans att prata o umgås lite. Tänker inte hänga ut någon, o jag tänker inte nämna nå namn.
kan säga att vi lämnade tråden öppen. O nu känns det som om jag har missat det sista tåget.
Samt att jag skulle träffa en annan vän på krogen i fredags. o fick kalla handen, ingen aning om va jag gjorde för fel. Men fick ett sms dagen efter att hon inte ville höra något i från mig nånsin mer.. Så jag vart lite chockerad.

jag har blivit ett riktigt ärke svin, iskalla känslor o behandlar folk som inte e vänner som skit. Jag har blivit ett egocentriskt svin som dreglar över allt med en urringning o som inte kan låta bli att flirta med det som rör sig i ett kjolstyg.

Så igentligen så förstår jag om flickor flyr i motsatt riktning, för rykter färdas fort i denna stad. Så jag har mig själv att skyla.





RSS 2.0