Livet blir nog inge ljuvare.

2009-04-30 @ 22:37:01
Nu sitter jag här o håller på installerar Left 4 dead.. Medans jag även drar i mig öl efter öl.. har det rikigt trevligt... Kvällen skulle nog fan inte kunna bli bättre.. Eller JO ! om det snubblar in lite lammkött i varggrottan..


Vilken stort K** du har mormor

Svenskar

2009-04-30 @ 21:23:42

Underhållning !

2009-04-30 @ 20:32:32
Nu tar jag min första öl ! o sen hoppas jag på att det kommer nån skönhet som gått vilse o kryper ner i min säng !

Över änd ut

ÄNTLIGEN ! !

2009-04-30 @ 13:49:50
Nu e man ledig fram till måndag natt  ! Hur skönt som hellst. Jag vet ännu inte vad som händer i kväll, Har ingen större lust med något.. Ska ta nån öl o kanske bara mysa med katten framför en film.. Du vet, det vanliga ! :)
Funderar på om jag ska ta o packa ihop mammas laptop o åka tillbaka med den nu, Har inge annat bättre för mig.
*kurrrrr* e lite hungrig med känner jag. Kanske ska ta en bit mat o koppla av en stund innan man planerar något mer.

Men till alla er där ute i sandviken o övriga delar av världen, om ni får det tråkigt på era planerade fester ikväll så kan ni ju alltid komma på en rom/cola o snacka skit o mysas lite

Pill i naveln o ha det bra

Lemmy

2009-04-29 @ 18:07:04
<3







sitter o glor




















Lemmy

2009-04-29 @ 18:03:19
Lemmy på julafton



Lemmy

2009-04-29 @ 17:59:25

Lemmy 7 veckor
Lemmy 7 veckor gammal

Måste ta tag i livet !

2009-04-29 @ 16:29:05

Ciao !

Jag har inte så mycket att komma med för tillfället. Fick mitt internet att funka idag, varit utan internet i 7 dagar. :S Det va tungt i början. Men på slutet så va det inte så jobbigt.. Eller jag hade ju dongeln. den är väl inte så bra, men det e bättre än ingenting..

Men nu till dagens rubrik, Jag måste börja gå ut o ta dags promenader igen. Det räcker inte med gymmet. Fast jag har ju även varit dålig på att gå till gymmet dom senaste veckorna med. Saknar min super blomman. Min tränings kamrat. Men jag får väl försöka ta tag i det där igen. Är ju alltid kul med nya person rekord. Men finns det nån främling där ute som e intresserad att ta med en kebab mage på lång promenader så säg till.

Men nu ska jag ta o städa o ösa lite Pantera så att grannarna blir sura..

pusspåstjärten


Så bröt man sitt löfte

2009-04-29 @ 01:07:44

Hej hopp i vår natten, Jag hade lovat mig själv att jag inte skulle skaffa nån blogg., Men se nu va jag har ställt till med !!
Klockan skiftade över till Onsdag för 48min sedan, Igentligen borde jag sova nu, ska nämligen upp kl 04.45 o duscha innan jobbet. Men jag gjorde samma gamla miss efter jobbet i går, kom hem ca 13.40 o då gick jag o la mig direkt (pga att jag inte sovit något natten före) o vakna inte förns kl va 20.00.. så där fick man 6 timmars sömn.. Jag som hade hoppats på en liten skön stödvilla för att sen kunna lägga sig i bra tid på kvällen. Men jag sov igenom larn o telefonväckningar.. Men men..

Men vi ska prata om något annat, Det slog mig nu i kväll att det e ju valborg nu om ett par dagar. Och passade då på att fråga Anki om hon ville komma på en mysig kväll, Tänkte överraska med att laga lite god mat. Bjuda på lite vin, sen sitta o kanske äta lite gotta i form av jordgubbar eller något annat gott.. Men känner jag den fröken rätt så blir det inget, så jag har ställt in mig på att jag blir själv. Med det negativa tänkandet så kan det ju bara bli bättre. O jag orkar inte kolla runt efter en backup plan. Jag är ju ganska tråkig på det sättet. Jag e ju ingen fest människa, e ju individen som tycker om att sitta hemma under ett täcke o kolla på film o mysa med nån eller  kramas med katten. Så vi får se vad som händer o vad som blir bestämt dom närmaste dagarna..

Jag har även gått i planer på att fortsätta tatuera mig, va ju snart ett årsen man låg under nålen senast.. Men har inte ansett att jag har haft råd. Sen så e jag lite osäker på vad som står på tur att göras. Om jag ska göra klar sleeven eller om jag ska påbörja med något nytt. jag har ju massa ideér men det e ju bara det att jag får inte ut det på papper, har helt tappat kunnandet hur man ritar, va länge sen jag satt mig med en block o bara rita en hel dag.
Finner inte ro att göra det nå mer.  Men det kommer väl när man fått sig sin stuga på landet, Då man kan sitta ute på verandan med en kopp kaffe o lyssna på fåglarna som sjunger o höra hur ån slingrar sig ner efter tomt kanten o vinden smeker än över kinden..

Det skulle vara trevligt med den där lilla stugan nu. Med tanke på om man får gå vid varslet, Då hade man kunna gått där hemma o raffsat lite i rabatten, suttit på gräsklipparen en hel dag med en kall öl i handen o solen i nacken.

Jag ska även ta o berätta lite mer om mig själv någon dag för er som inte vet vem jag är, Men nu ska jag göra ett nytt försök att sova.
Få se om jag orkar fixa i ordning sidan lite i morgon. Vill ju ha ha en inbjudande  blogg....

Puss i ljumsken o ha det gött !!


RSS 2.0