jobbar

2010-01-28 @ 11:41:49
HALLå SITTER På JOBBET, HUNGRIG O TRöTT. SKA NOG UPP TILL JäRBO EFTER JOBBET O BYTA TILLBAKA TILL VINTERDäCK, FICK JU PUNKA NäR JAG SKULLE TILL SöDERHAMN FöRRA HELGEN. SEN SKA JAG FöRSöKA Få TAG På KAJSA O åKA O HäMTA MINA SAKER... FUNDERAR FRAM O TILLBAKA RUNT DET DäR VARJE DAG! VäNDER O VRIDERER På DET DAG IN O DAG UT... NU KAN MAN NäSTAN SäGA ATT VI BöRJADE I FEL äNDA.. VI BöRJADE MED ATT SKICKA  EN MASSA GULLGIA MEDDELANEN TILL VARANDRA På FACEBOOK, DOCK VA DET JU På SKOJ, SEN KOM VI TILL STADIET Då VI BöRJA UMGåS O JAG TRIVDES HUR BRA SOM HELLST. AO NU äR VI I DET STADIET Då VI INTE PRATAR ALLS, JAG KAN SäLNGA I VäG ETT SMS O FRåGA HUR HON MåR. O KAN Få ETT "BARA BRA MED MIG" INGEN MOTFRåGA ELLER ATT HON SKICKAR FöRSTA MESSET.. Så NI KANSKE FöRSTåR ATT MAN UNDRAR VAD FAN SOM HAR HåNT, VAD DET äR  SOM GåTT FEL.... SKA IAF FöRSöKA Få TAG På HENNE I DAG Så JAG KAN HäMTA MINA SAKER... TA TILLBAKA DEM Så MAN FåR TILLBAKA LITE KONTROLL. ELLER KONTROLL O KONTROLL, DET äR NåGOT JAG HAR FåTT FöR MIG.. ATT DET KOMMER UNDERLäTTA, SEN GåR JAG VIDARE.. HON VET JU VART GREJERNA FINNS OM HON äNDRAR SIG MED TIDEN. =) MEN JUST NU SER JAG INTE VITSEN MED ATT HON SKA HA MIN MOBIL O NYCKEL TILL MIG NäR HON INTE äNNS PRATAR MED MIG... LåTER GANSKA VETTIGT I MINA öRON, MEN JAG KANSKE BARA äR BITTER

...

2010-01-23 @ 03:38:48

- jag är löjligt förälskad -


Förbannad !

2010-01-20 @ 12:18:54
Nyss kommit hem i från möte med SAS o facket angående min lön, jag med facket håller på att förhandlar om min retroaktiva KV-andel.
Så jag har spenderat strax över en timme med att sitta i ett rum med höjdare som har stått o argumenterat fram o tillbaka om mina pengar. Medans jag satt tyst i ett hörn o försökte förstå mig på deras flashiga ord.
Slutade med att företaget med SAS försökte mörka, medans Jerry från facket som stod på min sida försökte allt för att lyfta allt.
Sluta med att vi inte kom fram till något. Utan att vi ska sätta oss ner igen, efter att jag har Jerry har grävt fram ännu mer, o ännu djupare.

Sen så va jag ner o köpte mer soppa på xtra. Så snart har man ett helt laget hemma. =D

Snart ska jag väl ut o luncha. Kajsa-bajsa skulle iväg o jobba, så hon skulle inte hinna med det.
Så av en slump skicka Emelie sms så då fråga jag om hon va sugen, o det va hon.
Så jag väntar på att hon ska höra av sig om vart vi ska gå o äta..


natt funderingar

2010-01-20 @ 01:24:20
SITTER NERE På JOBBET O FUNDERAR LITE, SKA FATTA MIG KORT. MEN JAG FöRSTåR INTE VARFöR MAN SKA HA EN MASSA MOTGåNGAR. ELLER RäTTARE SAGT, VARFöR DET KäNNS SOM OM JAG BARA HAR MOTGåNGAR? VARFöR KAN MAN INTE BARA Få DET LäTT EN GåNG? VARFöR SKA FOLK LIGGA På OLIKA NIVåER KäNSLOMäSSIGT? VARFöR KAN INTE ALLA VARA LIKA FöRBANNAT FöRäLSKAD SOM JAG äR? VARFöR KAN JAG INTE Få ETT LITET HOPP OM ATT DET BLIR SOM JAG VILL I SLUTET AV ALLT? äR DET MENINGEN ATT MAN SKA Gå OMKRING MED EN KLUMP I MAGEN O VARA HELT OVETANDE? JAG VILL JU BARA VETA SVARET I SLUTET På VäGEN... HUR ALLT KOMMER ATT SPELA UT SIG. BLIR DET SOM JAG VILL ELLER BLIR DET INTE SOM JAG VILL..... MAN KAN JU BARA KORSA TåRNA O HOPPAS. Nä NU SKA JAG åTERGå TILL MITT ARBETE O FORTSäTTA FUNDERA O LåTA STENEN I MAGEN BLI STöRRE

underbar

2010-01-19 @ 06:04:53

Måndag. 10 dagar

2010-01-18 @ 20:59:19
Nu e det 10 dagar sedan jag snusa. För jävla tungt e det.. Känner av att jag är ganska tjurig.. Är nog inte världens trevligaste. Men det får folk anpassa sig till den närmasta tiden.

Mer då, jag jobbar nätter för tillfälle, hade hoppats på att tessiliano skulle ha kommit o tagit en kaffe med mig i går.
Men såg inte skymten av henne.
Får bli en annan dag.
Annars så känner jag att jag har fått en hel del uträttat idag, va o köpte soppor, sen ringde jag o höjde min skatt med en 5 hundring.
Så ringde jag över en konsulation nere i uppsala.
Sen va jag hem till masse o drack kaffe.
Va även o köpte kattmat till lilleman..
Sen tog jag en promenad ner till gösta samuelssons o byte kod till mitt servicekort. För jävla skönt med plus grader ute.

Nu sitter jag o väntar på att gå ner till jobbet. Eller om nån hör av sig o kanske säger "ska vi låsa alla dörrar o släcka allt ljus till morgondagen gryr?"

Men det kommer hon ju inte att göra.. Så jag får ta o jobba i ställe då..

2 dagars

2010-01-17 @ 17:32:23

Jag låg vaken en stund i natt o fundera i dimman, Va på väg att lägga ner det här med att blogga igen, men sen slog det mig. En av världens största charmörer skrev ju en form av blogg.. Eller om jag minns rätt, som han sa va det en journal.
Jag pratar ju så klart om Bert Ljung ! vem minns inte denna lilla go´bit.. Fan va det va härligt att va ung, kolla på lill erik, klimpen o den där fula som jag inte kommer på vad han heter.

Men mer då, joo som rubriken säger, vart en två dagars.. O det är inte allt för ofta det händer. Men det va trevligt. Lika bra att supa ner sig så att man klarar av dessa kommande månader utan alkohol.
Jag har för övrigt varit snus fri 9 dagar.. Det e jag stolt över.. dock inte varit rök fri. Men tog min sista cigg i morse.
Så nu blir det inget dera.. Kommer bli tungt.. men men

Sen håller jag på funderar på att planera in ett möte i uppsala..
Men får se vad jag förväntas få lös för pengar först.. Berättar mer om det senare.

:D

För övrigt så saknar jag flämtan en hel massa :(    Men har haft så jävla kul dom senaste dagarna så det har hjälpt till att fått tiden att gå..


WoOoHoO ! !

2010-01-16 @ 03:27:02
Precis  kommit hem i från en kul kväll på puben.. Fan ! Bosse, det är en skön prick det.. :D Kul o sitta o göra narr av honom.
Va lite svårt att supa utan att få ta en snus..
Så jag har rökt som fan ! Inte stolt över detta.. Men jag har lovat mig själv att efter helgen så blir det inte ett blås...
Ska fan inte falla in o röka bara för att man slutat snusa..
Så ska jag skärpa mig med spriten, kan ju inte leva på detta sätt..
Men jag ska ju börja med soppor igen 1 februari.. Så då får man ju bort öl sinnet igen, sen så ska jag fan vara ren i från allt..
Alkoholen blir lagd på hyllan fram tills i sommar nån gång. Efter tatueringar o ingrepp, o nikotinet hoppas jag att jag slipper falla tillbaka till.
Jag vill ju inte sluta så det gör det ju lite svårare.. Jag tycker om att snusa, men det är så jävla dyrt.
Sen så vill jag ju ha en ren kropp, min kropp är ju mitt tempel. Så jag ska ju hedra o vara mån om den.


Sen ska jag även tillägga att jag har boka körning till MC kortet.. v 16, 17 o 18 mån o tors har jag mina kör lektioner. v 19 har jag min risk tvåa. Sen v 20 har jag skrivningen igen. Så efter det så ska jag få en uppkörning så fort som möjligt.
Fått en sjuk energi för MC kortet igen..
Så det ska bli sjukt kul ..

Men men, nu ska jag sova.. Få se om Ange hör av sig för att få sällskap hem.
Jag gillar inte att hon ska gå hem själv., Är lite pappa åt henne, vill ju inte att något ska hända.. :(

Så jag lägger mig o få se om hon ringer..

Dissection

2010-01-15 @ 22:12:35

Så jävla skön ! ! !

2010-01-15 @ 22:10:00

loligt..

2010-01-14 @ 12:35:53
http://www.collegehumor.com/video:1927354

Älskar denna låt fortfarande !

2010-01-13 @ 11:47:16

kom in, kom ut

2010-01-13 @ 06:07:51
Det här med att inte veta vilka som läser det man skriver e gansak hemskt. Nu är det ju inte så att jag har massa läsare. men jag har min rekord på 38 visningar på en dag.. o det e fan inte illa de inte ! ;D Men kan inte folk kommentera lite, ni behöver inte säga rakt ut vem ni är.. Men ge mig en liten "hint" så bara jag vet..

Förlåt !

2010-01-12 @ 22:27:32
jag ber om ursäkt att jag har formulerat mig dåligt, o har nu lärt mig att man inte ska blogga när man är på dåligt humör o uppretad.. Så jag ber om ursäkt för det jag har sagt o skrivit..
Vill du så tar jag bort det jag skrivit.
Annars har jag det kvar som en påminnelse om vad jag inte ska göra..

undra va det ska hända för skit i dag då !?

2010-01-11 @ 22:47:23
Precis kommit hem i från jobbet. O nu vet jag inte vad som händer, hade hoppats på att nån skulle ha skrivit på msn eller FB över att hitta på något, Men icke !
Så nu sitter man här igen, all alone..
Men det hade ju kunna varit värre. Hade ju inte kunnat suttit här. :)

hoppas på att det ska vara bra tempratur ute i morgon. Så jag kan springa lite.
Går o hoppas på att Kajsa ska höra av sig nån dag, saknar min lilla flämtare. Men jag har gett mig fan på att jag inte ska vara den som jagar efter.
Vet inte vad som har tagit åt mig. Den jag har varit i det här fallet är den raka motsatsen till vad jag brukar vara.
Nu är jag den klängiga den som är "på" hela tiden, o jag brukar vara den andra.. Den som aldrig vill ses, o som alltid har en ursäkt. Jag säger inte att Kajsa gör det i mot mig så ni får inte tolka det fel.
Utan det jag ville säga va att jag av nån anledning har gått i från att vara den som inte orkar hitta på något o inte vill umgås hela tiden, till den som alltid vill hitta på något. (den jobbiga ut av oss).
Jag vet att det inte är bra att vara för mycket "på" !
Men det är jävligt svårt när man saknar personen konstant, när allt känns så rätt.
O ni ska veta att jag är fenomenalt duktig på att leta på "fel" på mina dejter, hitta något som jag kan skylla på. När jag får kalla fötter, för det är inte första gången jag fått kalla fötter o bara lagt ner allt. Allt för jag varit rädd för förhållanden, i ett förhållande så blir man en svag människa. 
Du umgås mycket med en person. O till slut så kommer den personen att se dina svaga punkter. O om personen hittar dom så har dom en chans till att såra dig, o det är jag livrädd för. 
Eller rättare sagt, jag va livrädd för det !  
O nu, för första gången. Så känner jag inte något av detta alls. Nu kändes allt så himla rätt ! men ändå har det blivit så fel.
O jag vet att det har mycket med att göra att jag är ganska krävande. Men jag rår inte för det. Jag gillar att prata konstant, att alltid hitta på något..
Tro mig det kommer svalna med tiden. Men det kommer aldrig att försvinna.
se det som smicker ! Att jag tycker om dig så pass mycket att jag konstant vill höra av dig eller träffa dig. Ska inte det vara nå possitivt ?

Men jag vet inte hur jag kom in på detta. Jag tyckte bara att det skulle vara skönt att få lätta lite på vad jag känner o tycker. Skulle gärna vilja lägga upp en bild på henne så ni får se vem hon är, men jag tänker inte göra något sånt utan hennes tillåtelse. O jag vet inte om hon vill det.
Men ni får en bild på mig iställe, minst lika bra !


Annars så e det ganska bra med mig. inte tagit nån snus sen i fredags, så det är 3 dar. Men det har varit jobbiga dagar. Har dock rökt lite, eller rättare sagt en hel del.. Inte för att jag tycker det gör saker lättare, mer att det gör snus sugen större.. Men jag ska hålla i.. :)


Hmmm.. vad mer!?

Joo, just ja! Maria drar till Africa på onsdag o blir borta i 6 veckor, fan va det suger ! vem ska jag terrorisera då ? jag som precis börjat att få kläm på na ! Hon är inte lika öppen som J-M., så det tar lite mer tid att få nå kläm på henne. Tänkte att jag skulle fått chansen att sätta mig ner själv med henne o prata med henne o kolla hur hon mår efter helgen, jag tänker inte gå in på vad som har hänt henne. Det är inte min sak att berätta det. Men jag förstår att hon e sårad o kommer ha svårt att lita på karlar.
Så därför måste jag få hon att in se, att alla karlar är inte lika hemska.
Men att det inte finns nå bra karlar.

men nu orkar jag inte med detta mer..

xx Bojjan


färdig snusat

2010-01-11 @ 04:12:20
ska även säga att jag varit snus fri sen i fredags kväll, vissa stunder har det inte varit så jobbigt, andra stunder är det hemskt. O dessvärre så är der fler av dom sist nämna stunderna.

- bloggar vidare -

2010-01-11 @ 04:08:41
jag ska även tillägga lite bra saker som har hänt, vi tar i från nyår, o skulle jag komma på nå mer från tidigare så klämmer jag in det.. Nyår va det ja ! mina nyårs planer fanns inte, jag hade planerat o bara sitta hemma o myst med katta. Men min storasyster fick mig på andra tankar.
Och efter inte för svår övertalning så planerade vi att vi skulle mötas på steeltown runt 22, så jag begav mig till krogen.
Väl där så fick jag inte tag på dem. Så beslöt mig för att sitta ner o vänta.
Beställde en öl o satt mig vid ett bord o kollade på trubaduren. Vid bordet brevid mitt satt det två unga flickor med en flaska skumpa.
Jag visade dom inge intresse, utan bara kollade in dom som man gör för att kolla om det än några man känner.
jag drack en öl o jag drack två, sen kom en av dessa flickor fram till mig o frågade om jag ville göra dem sällskap vid deras bord. 
Och jag tänkte att det inte skulle göra nån skada, så jag beslöt mig för att göra dem sällskap.
dom presenterade sig som Jenny-maria och Maria. väldigt trevliga töser, J-M hade sån härlig energi o utstrålning. va mest hon jar pratade med under nyårs kvällen. 
Jag fick dessvärre inge intryck av Maria första kvällen vi träffades. Kan ha att göra med att hon hade en otroligt svartsjuk pojkvän som kom o satt sig o övervaka henne. 
Till slut kom min kära syster o bossen strax innan tolvslaget, vi ringde in det nya året på steel. Sen gick vi vidare på efterfest hem till bosse. 
Jag, syrran, bosse o något ragg syrran fixa åt honom.
och någonstans på denna väg tappa jag bort min kort etui. :(
tror jag va på efterfest i ca 30 min. sen ringde jag underbara Kajsa o hon plocka upp på väg hem i från gävle. 
Vi rökte o pussades på parkeringen, Sen gick jag upp o la mig. 
För mig va det bra nyår.  Fick två nya vänner i att ha träffat Maria o JM,. Så det va nog det bästa med detta nyår.

xx Bojjan

Det här med känslor

2010-01-11 @ 01:09:06
Jag lovar er inte att det kommer bli så mycket mer bloggande, men jag ska göra mitt bästa.

Juletiderna har varit bra, träffade eller snarare fräshade upp en gammal kontakt.
Vi hade inte pratat på ett år, pga att hon vart tillsammans med sitt ex igen. Men nu när hon va singel så va man snabb, har från första gången jag såg henne tyckt att det varit något extra med henne.
Det finns sån energi i hennes blick sån glädje i hennes skratt.
Vi hade under en tid hållt på tönta oss på FB skrivit gulli gull o snutte plutt ord till varandra o nyfikenheten hos bekanta o vänner växte.
O inte minns hos mig, Jag började falla, hårt ! jag minns när jag skulle gå ner med mina vänner på puben o jag visste att hon skulle vara där med sina vänner.
Jag va så otroligt nervös så jag lära stanna till i rökrummet o samla mod.
Väl när jag kom fram till dem för att säga hej så släppte det, hon va underbar att se på. Jag kommer bra ihåg hur våra blicka mötes i bland allt folk, o jag tecknade med mina händer " ska vi gå ut o röka?" o jag fick ett leende o en nickning tillbaka. 
Jag vet inte va det e med henne med det e något med henne som får mig att känna mig så glad...
Efter vårat lilla möte, som jag även ska tilllägga va vårat första!
Vi har sprungit om varandra i år, o hon har hoppat in o ut i ett förhållande med ett svartsjukt ex.
Så jag va bara glad att jag äntligen fick chansen.
Jag minns inte riktigt när detta va, men det va strax innan jul. o jag minns inte vad nästa steg i vårat sällskap va. Men det va på telefon för det mesta. Hon va förbi mig o lånade mon gamla mobil.
Då hennes hade lagt av. Efter det började de att mjukna till, vi pratade med o mer ´det mer slumpade sms.
Mina kollegor på jobbet sa att dom aldrig hade sett mig så glad o sprallig nångång, att dom nästan tyckte att va patetisk för att jag va så uppåt, men men. 
Jag bestämde mig för att jag skulle köpa en julklapp till henne o be henne att komma hem till mig på julaftons kvällen. Hon tackade jag, hon kom till mig på kvällen o jag gav henne gåvan. Som för övrigt va ett halsband, ett som jag valde ut själv :) Ett mycket fint designer halsband. Kostar att ligga på top :P ..
Hon vart väldigt glad över gåvan, eller det kanske möjligtvis, vart hon glad över att jag hade lagt märke till att hon inte hade något halsband på sig sen tidigare.
Jag vart själv imponerad av att jag la märke till detta..
Jag va vid detta stadie löjligt förälskad, jag måde som en, Ja jag vet inte va jag ska jämnföra det med.
Men det va en stor o mäktig känsla. helt overklig ! Det va första gången vi kysstes den aftonen, mitt på julafton. kramades o pussades, o bara myste under en filt. Jag lovade att ställa upp som förare på juldagen, o hon skulle komma o sova hos mig efter krogen.
Jag va som lovat in o hämta dom efter puben, vi tog oss hem efter ett litet stopp hos hennes vän. Väl hemma kröp vi ner o la oss.
Dom följade dagarna va bra mycket fjanterier o bus.
Jag vet inte när det började gå åt helvete!
jag minns inte vilka dagar som va underbara. Allt känns som en stor gröt nu när man ser tillbaka på det.
Men nånstans mitt i allt det där perfekta så hände något, hon började skriva mindre o mindre söta saker åt mig, det kom inga mer sporadiska sms.
Om jag skulle få gissa vad som dödade det hela, så skulle min gissning vara att jag döda det hela.
Med att säga att jag hade känslor för henne.
Då hon svarar mig att hon inte har brottom, o jag köpte det fullt ut.
Jag förstår att hon kanske inte vill rusa in i ett förhållande när man precis blivit singel.
Men va det tvunget att bli så, så jävla dött !? jag känner inte igen henne nå mer. Nån gång runt nyår så börja det att gå ut för.
Nu räknas jag som jobbig, jag känner mig hemsk så fort jag lyfter telefonen o skickar ett sms, då känns det som att jag gör fel. jag vill inte vara för på. vi har gått från att skicka 100 sms om dagen till 1 var annan dag. jag får inte gulliga svar på mina sms, jag får kort o konsista svar..

Det är mycket jag har lämna ute, mycket jag inte vill skriva. För det ska inte bara vinklas i från mina ögon.


Men nu orkar jag inte sitta här mer,. Vet inte va jag skriva mer iaf.. jag kanske uppdaterar om jag kommer på nå viktigt jag glömt.-

 xx Bojjan







Det va ett tag sen

2010-01-09 @ 19:10:10
Följande som kommer att visas är inget för kräsmagade.. Det ni kommer få se äcklar mig och jag antar att det kommer göra det samma med er.. Men snälla skriv inget elakt. För jag har fortfarande dåligt självförtroende


FÖRE vägde in på 130,2 kg
Detta kort är i från 14 juli-09 dagen innan jag tog tag i mitt liv o vad jag åt.



EFTER vägde ut på 90,3kg den 14 sep 2009, då va jag skinn o ben. Har inga bilder från dess..

denna bild är tagen 10 dec -09 efter ca 7 tränigspass i veckan, o efter ett sunt levene. Utan kolhydrater o röttkött.

på detta kort har jag balanserat mitt vatten i kroppen o jag har inte en tom magsäck, så detta kort är i från min nuvarande snittvikt på 94,5kg


Som ni ser så har det hänt lite sen dess, 40 kg närmare bestämt. Det värsta är att jag lät det gå så långt innan jag tog tag i det, Jag har förstört min hy pga mitt tidigare levene. Så jag får se om min hud kommer att dra in sig mer.. Men nu har ni fått en uppdatering på mitt liv. o varför jag har varit så passiv på mitt bloggande.

RSS 2.0