lite nytt ! ! !

2009-08-31 @ 23:58:11
Fan, jag är nog sämst på att blogga.. Fattar inte hur folk orkar sitta o göra det flera ggr om dagen till o med ! Ni e ju smått tokig..

Men men.. nu tänkte jag berätta lite vad som händer o sker. samt hur jag mår :(

lite som har hänt sen sist.. Hmmm jag minns inte änns va jag skrev senast..

Men vi kör på, jag har beställt lite grejer :P

En sån där H20 dammsugare ifrån tvin.. hoppas att den e lika bra som alla påstår. Då kanske man kan få bort alla katthår o även lite hårdrocks hår. o få en riktigt ren o härlig luft.

sen så beställde jag ett par super najsiga skor.. slänger upp en bild när jag e klar med inlägget.

sen så har jag beställt en Nokia N97, hoppas på att jag får allt denna vecka nu.. :D

Sen har jag även skicka efter papper för att gå ur kyrkan ! det e fan på tiden ..

Mer då, Hmmmm.. joo jag tränar o ligger i, har dock ont i hela kroppen. skulle behöva ta det lugnt i en vecka.. MINST ! men då kommer samvetet krypande o viskar " Fetto ! man blir inte smal av att sitta ner " så då går man ut o springer fast benen o ryggen gör så jävla ont så man vill börja gråta.
Men har dock tappat 22kg sen start nu, o nu till veckans ska jag köra igång med bara soppor igen. så jag får tappa mina sista kilon.
o detta gör jag enbart för att jag ska komma igång med o få börja styrketräna igen. Hade ju för avsikt att gå ner sakta dom återstående kilona, men när man tappar max 0,5kg i veckan o man har drygt 10 kg kvar.. Då fick jag panik. så jag ska tappa snabbt igen, o se till att nå 95 kg med kropps vätskan intakt. O sen börja träna, o få börja äta kolhydrater igen. o Köra riktigt iintensivt första 2-3 månaderna, så jag får tillbaka den muskelmassa jag tappat nu under min vikt nergång.. o sen sakta tappa underhuds fett.. ska ta ett sånt test när jag börjat träna styrke. o hoppas att jag når 8-11% underhudsfett till nästa sommar.. det kommer bli tufft, men motstånd e motivation i mina ögon.

Vad mer då, jag va hemma hos angelica förra helgen o höll henne sällskap då hon hade förfest med sig själv på rummet.. Hon e för läcker den tösen.. Riktig liten go bit, sen gav jag henne skjuts ner på stan, o va även chaffis åt henne då hon skulle hem.

Sen måndag V35 började jag på pressar igen. gjorde 4 nätter, o under nattskift 2-3 så måde jag så psykiskt dåligt så jag va på väg att sjukskriva mig o ta kontakt med en psykolog, för det kändes som (känns som) om jag har gjort ett av mina största misstag nånsin, Va fan va jag så dum o gick tillbaka dit?!? sålde min själ för lite extra pengar, O ändå gick jag back på det hela! Så jag ska ta ett snack med coachen, o om jag inte får som jag vill så tar jag ut 3 veckor semester, eller sjukskriver mig. Nu känns det dock lite bättre. Man e ju verkarbetare o kille så man får fan inte må psykiskt dåligt. Det e bara att bita ihop o köra på.

Sen i helgen så hade jag en liten utekväll med Lina, satt hemma hos henne o drack rötjut o körde "jag har aldrig" sen gick vi ner på åttan o sociala.. men det va så dåligt med folk ute. Så det sög, vart en halv flaska vin, o det räckte för mig.

Har blivit en dålig drickare dom sista åren, o med svagt mat intag så e man ju inte direkt starkare.

nää nu ska jag inventera kylskåpet o kolla hur lång tid det tar innan jag har tomt så jag kan köra igång med sopporna ! ha det så bra så länge.. o Ställ lite frågor.. Hjälp mig att bli mer aktiv i mitt bloggande..

kärlek

2009-08-16 @ 10:58:33
Hej hej... tänker inte skriva så mycket, tänkte bara berätta att träningen går bra. sår över hela fötterna, o öm i benhinnorna.. tror det är en inflammation på gång.

Men det jag tänkte va, ska göra en kontakt annons.. HÄR! 

Så e du möjligtvis singel o sökande, eller känner nån som e singel o sökande.. så hojta till så ska vi se om vi kan lösa det..
så slipper två individer till gå ensam nu när det lider i mot kallare tider..

Nu va det väl dags att uppdatera..

2009-08-04 @ 22:17:24
har varit dålig på detta en sväng igen nu, har varit mycket annat att stå i så här med omställning av livet. Jag kan iaf rapportera att sist jag ställde mig på vågen hade jag tappat 17kg , o det va för ca en vecka sen. så jag hoppas det e på ca 20 i dag, men jag kan ju bara hoppas..

Tänkte göra så här, jag som alla andra läser ju andras bloggar o har lagt märke till att folk håller fråge stunder på sina bloggar.. så tänkte även jag göra det..

Fråga va ni vill o jag lovar att svara ärligt på allt. hur sjuka eller privata frågor som hellst o så många ni vill ställa.. jag kollar igen om ett par dagar o då svarar jag på dom jag har fått..

Annars får ni gärna komma med förslag om vad min blogg ska ta för riktning.

RSS 2.0